Несветещи табели

Несветещите табели могат да бъдат изработени по най – различни начини – метала конструкция, ПВЦ основа и други. Тук ние ще Ви предложим различни функционални варианти.

  • Предлагаме нестандартни несветещи табели с обемни символи, букви и фигури.
  • ПВЦ основа със залепено ПВЦ фолио – евтин вариант и приложим както при външни, така и при вътрешни условия. За основа се използва минимум 5мм ПВЦ плоскост – ако е по-тънка бързо изгаря от слънчевата светлина и поддава при силни ветрове (някои използват и 3мм, мислейки си че ще заблудят клиентите). Хубавото на този вид табели е, че се получава лека контрукция, не е обемна и е лесна за монтаж. Несветещите табели могат да бъдат осветени
  • НОВО !!! Метална конструкция с винил – този тип табели комбинира здравината на металната контрукция със гъвкавосттан на винила. Изготвя се метален скелет, който ще държи здраво винилното платно и същевременно ще е солидна основа за монтаж. Винилното платно се опъва на металната конструкция и по този начин еластичното платно ще абсорбира ветровете и няма да напряга консртукцията. Плюсовете са много – контрукцията не е плътна, което същевременно я прави лека, удобна за монтаж и приложима при различни условия, винилното платно не утежнява контрукцията и ни дава възможност да развихрим въображението си, тъй като върху него можем да напечатаме всичко. И не на последно място – дълъг живот! Защо пишем че е НОВО ли? Е вярно е не сме открили топлата вода, но това не се предлага много на хората, защото се изготвя по-трудно, а всъщност не е много скъпо. Това нас не ни плаши и го предлагаме, за да направим най-доброто за клиента на най-добрата цена.
  • Готови метални рекламни табели – Предлагаме готови табели за стени, стълбове, и за земя. По този начин ще съкратим времето за изработка на поръчкова табела. Рекламните пана са със различни размери и стандартни форми.

Несветещите табели могат да бъдат осветени с халогенни вани, диодни (LED) прожектори или подходящо разположени луминисцентни лампи.

За цена на несветещи табели, моля не се безпокойте да ни потърсите на нашият електронен адрес или на посочените телефони.