Светещи табели

Светещите рекламни табели с течение на времето стават неразделна част от всеки магазин, офис или обект най-общо казано. Това е така, защото в забързаното си ежедневие едва ли някой ще забележи, че има отворен нов магазин ако външния облик или рекламната табела него впечатлят. Друг фактор, който налага изпозването на светещи рекламни табели е нощният трафик или трафика по тъмно. Някои хора го пренебрегват с аргумента, че щом магазина не работи вечер не му трябва светеща табела, но! Има едно голямо НО, вечер колкото и по-малък да е трафика, той е по-спокоен и човек успява да погледне и в страни, тогава светещата табела му грабва погледа. Освен това в зимното часово време от 2 до 4 часа от работното време на повечето обекти е по тъмно – тогава липсата на светеща рекламна табела може да се отбележи като голям пропуск. Ето защо ние Ви предлагаме:

  • Готови светещи рекламни тела – подържаме на склад готови светещи рекламни табели със стандартни форми – правоъгълни и кръгли. Има различни размери. Преимуществото им е, че срока на изготвяне се свежда до залепянето на рекламните надписи – тоест получавате ги по най-бързия начин, друг плюс е лесния им монтаж – имат крака с дупки за окачване. Каталог с цени можете да намерите ТУК. Цените са без ДДС.
  • Светещи рекламни табели по поръчка – При този вид табели можете заедно с нас да развихрите въображението си и да изготвим единствена по рода си светеща табела съобразена със Вашите изисквания и със мястото на монтаж. Плюсовете тук са безброй много като започнем от това, че никой няма да има като Вашата табела и се стигне до функциалността им. Всичко се съобразява – нали за това е по поръчка. Именно заради всички тези променливи цена за такава табела може да се даде след взимане на точни размери и обсъждане на проект – затова не се безпокойте да ни потърсите и да се допитате до нас.

За цени за светещи табели моля не се безпокойте да ни потърсите на електронният ни адрес или на посочените телефони.