Пълен брандинг

Най-добре е, когато нещата са съчетани и всичко се прави с мастър план, тогава нещата имат завършен вид. Пълен брандинг означава, че можем да направим всичко по брандирането на Вашия обект – перфо фолио, плътно фолио, светещи табели, винили, джобове за промоции, фасадно осветление и други, и други, и други.

По-долу ще опишем най-използваните варианти на фолио за графики върху витрини.

Що е то витринни графики. Витринни графики казваме на всичко, което можем да залепим на една витрина – надписи, цветови ефекти, изображения. Има най-различни начини за постигне на тези ефекти:

  • Надписи от ПВЦ фолио – когато става въпрос само за надпис – изрязаното ПВЦ фолио е най-добрия вариант. Можем да Ви изрежем букви, скицирани изображения или Вашето лого. По този начин не намаляваме значително прозрачната част на витрината, тъй като нямаме много фон. Предлагаме най-различни цветове фолио, а имаме и режещ плотер с голяма площ на рязане, така че можете да бъдете сигурни, че ще Ви свършим работата.
  • Печатано ПВЦ фолио – този вид витринна грфика е подходящ, когато искаме по-сложно изображение – снимки, преливащи цветове или иначе казано нещо по-шарено. Подходящо е също така за закриване на витрината (ако не искате да се вижда през витрината), защото е плътно и не пропуска слънчева светлина. Тук нямаме ограничения в размери, в цветове и в проекти – можем да направим всичко за Вас.
  • Перфо фолио – много се използва напоследък. За витрини е идеално. Този вид фолио има специалени свойства – когато го погледнете от близо стои на малки дупчици, които от далече не се виждат. Тези дупчици допринасят за ефекта на перфо фолиото – от външната страна на витрината се вижда изображението, а от вътре не се вижда нищо – все едно няма никакво фолио. Клиентите ни го предпочитат, защото хем използват витрината си за рекламна площ, хем не спират притока на слънчева светлина. Поставяли сме такъв вид фолио на масажно студио с витрина към улицата – целта беше от улицата да не се вижда вътре, а вътре да не се спира светлината – клиентите останаха доволни.
  • Песъкоструйно фолио – този вид фолио се използва за визуални ефекти по витрините. Структурата му е полупрозрчна и придава различен ефект на прозореца – заскрежен прозорец, запрашен прозорец, замъглен прозорец. Най-често от това фолио се правят кантове с лого или надписи – целта е да се постигне нежен, ненатрапчив ефект.

За цена за различните видове фолио и начин на печат моля не се безпокойте да ни потърсите на електронният адрес или на посочените телефони.