Идентичност

 

Да започнем от там какъв смисъл влагаме в думата идентичност. Тук говорим за идентичността, която искате и ще наложите в съзнанието на клиентите и партньорите си на база логото, което имате, дизайна на рекламните материали с които работите (визитки, бланки, каталози и пр.). Тоест, това което ще си помисли клиент, който вижда визитката Ви за пръв път. Може и да Ви изглежда странно, но ДА идентичност може да бъде предадена като възприятие по този начин.

Ето защо не е маловажно как ще изглежда всичко това обединено под думата идентичност. 

Опита ни в международни конкурси показва, че всъщност разстоянието на което се намира дизайнера не е никак определящо. Определящи са идеите му и това как ще интерпретира Вашите инструкции. Логата, които ще видите най-долу на страницата са спечелили конкурса в който са участвали и поръчителя им е бил минимум на 1000км. Така, че не се колебайте да обсъдите си идеите с нас дори и да сте на другия край на България.

Вариантите в които може да попадне една компания най-общо са два.

  • Да е дошло време да актуализирате идентичността на компанията си.
  • Да стартирате нова услуга или изцяло нов бизнес, който се нуждае от пълна идентичност – започваща от лого, през визитки и други нужни материали.

 


 

За компаниите, които имат нужда от редизайн на идентичността.

Компанията Ви е на пазара от 5, 10, 20 години, наложили сте се в сектора си. Когато сте стартирали компанията вижданията Ви са били такива, следователно идентичността, която сте предали на компанията си са били съобразени с тях. Времето лети и това логично се отразява на тенденциите. Което означава, че е дошло време идентичността на компанията Ви да се осъвремени.

Защо е нужно? Да клиентите Ви познават по този начин, да наложили сте логото си такова каквото е. Не забравяйте обаче, настоящите Ви клиенти ще харесат това, че компанията Ви се адаптира към последните тенденции, а бъдещите, тези които те първа се запознават с Вас ще търсят съвременна идентичност, сравнявайки Ви с конкуренцията.

Това не означава, че ще загърбим логото Ви и дългогодишната му история остава назад.
Това означава, че ще приведем настоящото лого към един модерен образ запазвайки символите Ви.

За целта ще се срещнем (на живо или online), ще обсъдим идеи и предложения и ще стигнем до Вашето ново лого.


 

За компаниите, които те първа ще създават идентичност.

Ако не правите това за първи път най-вероятно знаете от къде да започнете.

Ако обаче фирмата Ви сега стартира, най-вероятно освен да създадете идентичността на компанията имате и още един куп работи да свършите. Знаем го, тъй като работим с клиенти постоянно.

Затова сме дали няколко предложения на варианти на идентичност към които да се насочите. Естествено това е пример, който може да не отговаря на Вашите нужди, именно затова сме насреща за индивидуални разговори.

Моля имайте предвид, че ние нямаме фабрика за лога!
Не взимаме идеи от интернет, чиито текст да сменим и да Ви ги пратим.
Ние имаме дизайнери, които влагат сърцето си в работата си и. Дизайнерите ни не спират да печелят международни конкурси за лога и фирмена идентичност, които ни позволява да кажем, че предложенията ни са на световно ниво.

 

smallSmall

Решавате, че ще започнете просто от логото, защото все още не сте решили от какво друго имате нужда. Очакваме инструкциите Ви. Ще получите предложения от нашите дизайнери и ще имате възможност да нанесете корекции по дизайна до три пъти. В крайна сметка ще имате основата за всичко останало, това върху, което да стъпи Вашата идентичност – ЛОГО.

Цените започват от 100лв


mediumMedium

Този пакет Ви трябва, ако знаете, че освен лого Ви трябват и визитни картички, които да представят фирмата Ви.

Ще изработим предложение за лого, което Вие ще имате възможност да коригирате до три пъти. Също ще изработим и дизайна за Вашите визитни картички, които също ще можете да коригирате до три пъти.

Като комплимент от нас ще получите и един комплект от визитките, които си изберете.

Цените започват от 160лв


largeLarge

Ако изберете този пакет значи сте помислили за всичко и знаете какво Ви трябва.

Ще започнем с логото, за което ще дадем предложения, които естествено ще имате възможност да коригирате до три пъти. След логото ще получите нашите предложения за брошури, бланки за кореспонденция и фирмени рекламни материали.

С една дума ВСИЧКО!

Като комплимент ще получите един комплект визитки от тези, които сте си харесали и 50 брошури от дизайна, който сте избрали.

Цените започват от 500лв


Както вече сте прочели по-горе, това са примери, които да Ви насочат. Естествено, че преди да предприемем нещо ще обсъдим всичко и заедно ще решим от какво имате нужда.
Насреща сме!