Идеята

Времето на безразборното наемане на билборди, печат на флаери, брошури и каталози и общо взето безразборното хвърляне на средства за реклама почти отмина. Пазара вече не се задоволява просто с някаква реклама, а търси точната реклама. Всеки, който работи повече от година в сферата на бизнеса си знае, че има различни групи клиенти – а именно целеви групи, всяка целева група има различни нужди, следователно трябва да се подходи към нея по различен начин. Тук идва въпроса как да подходим към различните групи? От тук започва нашата работа. Работата на рекламната агенция, вече, далеч не е просто да Ви напечата едни флаери или да Ви наеме един билборд – работата и е да Ви каже как да рекламирате по най-ефективния за целевите Ви групи начин и как разбира се това да е ефективно за Вас.

Ние можем да Ви кажем как да направите това сами в 7 стъпки:

1. Преценете подходящия момент за конкретната реклама.

2. Анализирайте пазара

3. Определете вашите рекламни цели

4. Определете бюджета на рекламната кампания.

5. Съставете вашата рекламна стратегия.

6. Координирайте рекламната кампания с другите промоционални и маркетинг методи.

7. Оценете резултатите от направените проучваня преди започването на рекламната кампания.

Тук си казвате.„И как да го направя, аз не знам как да изпълня стъпките.“

Естествено, че не знаете. Все пак това не Ви е работата. Вие сте си добри във Вашата работа и това е достатъчно. Това по-горе е работа на рекламната агенция и не трябва да пренебрегвате факта, че ние сме учили и специализирали, за да можем да си вършим толкова добре работата, колкото Вие вършите Вашата.

Истината е такава – в днешния пренаситен пазар не можете да стоите и гледате как големите чуждестранни марки навлизат на ВАШИЯ пазар и преобръщат всичко. Това, с което си служат те са два инструмента, с които ние смеем да кажем че умеем да боравим – а именно МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА.

Позволете ни да си свършим работата и да изработим за Вас цялостна рекламна кампания, стратегия, пазарно проучване, пазарен анализ или точно това, от което се нуждае бизнесът Ви.

Ще Ви очакваме!