Фирмени бланки

Фирмени бланки, фирмени кубчета с листи или фирмени скицници. Хубаво е всичко, с което работите в офиса да е брандирано с Вашето лого, така не само клиентите ще се привържат към Вашата марка, а и служителите Ви – нещо много важно, Вашите служители трябва да уважават марката да я подържат и защитават!

  • Фирмени бланки – ако във Вашата работа, често пъти се случва да попълвате един и същи документ, несъмнено Ви трябва бланка за това. Ще си помислите, че се продават готови за тази цел – да, но готовите или са напечатани некачествено, за да се постигне ниска себестойност или половината от нещата на тази бланка няма да са Ви нужни или пък половината от нещата няма да ги има на бланката. Хората, които се сблъскат с този проблем сигурно ще се изкушат да си напечатат на принтера в офиса. Да обаче, на принтера излизат скъпо – имали смисъл?! Пък и сигурно в стремежа да се намали себестойността те ще са черно-бели. Не си създавайте повече главоболия. Ние Ви предлагаме фирмени бланки според Вашите изисквания, ще бъдат цветни 1,2,3 или 4 цвята – колкото е необходимо.
  • Фирмени кубчета с листи – във всеки офис, на всяко бюро има поне едно кубче с листи, на което си записвате работи, които не трябва да забравяте. Така трябва да бъде – „Умните пишат, а не толкова умните помнят“ както гласеше една мъдрост. Кубчетата, които използвате най-често са чисто бели. Тук е момента да ги разнообразите малко и да сложите Вашето лого, а имайки предвид колко широка е тяхната употреба, нелоша идея е да ги подарявате на клиентите си – така кубчетата задължително ще бъдат използвани и Вие индиректно и ненатрапчиво ще напомняте за себе си.
  • Фирмени скицници –  в случай, че Ви се налага да пишете много и изразходвате кубчетата много бързо, значи Ви трябват скицници. Те са във формат А4 и приличат на тефтер, листите са слепени отгоре и се разлистват като сицник. Подходящи са, както за офиса така и за подарък!

За цени на кубчета, бланки или скицници моля на се безпокойте да ни потърсите на горепосочените телефони и електронен адрес.