За нас

 

Рекламен център Рич е създаден през 2009 година. Постепенно екипа ни се разраства и усъвършенства. Перфектционизмът ни ни позволява да кажем, че знаем какво правим. Партньорството ни с най-големите производители на рекламни материали ни помага да сме в крак с всички новости в рекламния бизнес, а по този начин да ги предоставяме на Вас!

През годините работа ни стана ясно че не можем да разчитаме на някой друг да удовлетворява нашите клиенти, или иначе казано не можем да си позволим лукса да поемаме ангажимент пред клиентите и след това да прехвърляме отговорността на подизпълнители. Отговорността която поемаме пред клиентите си е повод да се стремим към затворен цикъл на производство, който колкото и банално да звучи, ни позволява да сме бързи да доставяме високо качество и да поемем отговорност пред клиента без да се чудим дали подизпълнителя ще спази срока и дали случайно няма да ни издъни.
 
 
Ето така оборудвахме работилница за производство на рекламни съоръжения с професионални инструменти – изработваме метални конструкции, табели, обемни букви и др.

Дигитален широкоформатен печат

За висококачественият печат на нашите изделия разчитаме на широкоформатни машини Keundo SupraQ, Roland XC-540, Uniform CADET. Ширината на печат е 3200мм и 1340мм при максимална резолюция на печат от 1440dpi. Уникалния за България автоматичен двустранен печат, Ви дава възможност за забележителни резултати при медии със задно осветяване. Наред с качествения печат, ние Ви предлагаме възможността да изрежете точно по контур сложни изображения и то без да сваляме медията от печатната машина с помоща на функцията Print&Cut – Вие може да изработите стикери, мостри на серии етикети със сложна форма, фигури в естествен ръст, рекламни надписи за фланелки и витрини – възможностите са неограничени.
 

Roland_Drucker_XC540

 
uniform-big
3201
img-1-2
 
 
Разбира се имаме оборудване и за довършителни операции, а именно топло и студено ламиниране, подгъв, шев, кабси и други.
 

Дигитален малоформатен печат

За малоформатния дигитален печат на визитки, менюта, каталози, покани и други разчитаме на висококачествен дигитален принтер Xerox Docucolor 250. В комбинация с професионалният ролков ламинатор и различните довършителни операции, които предлагаме довеждаме продукта до завършен вид, под непрестанен контрол на качеството. За да можете да се насладите на разнообразие подържаме каталог от 72 вида картон с различни текстури.
[plain_image w=“250″ h=“250″ alt=“Image Description“ resize=“yes“]https://reklamarich.com/wp-content/uploads/2012/09/xerox-docucolor-240.jpg[/plain_image]
 

Сублимация

 
 
 

Преди около година внесохме чисто ново оборудване за производство на рекламни сувенири  – чаши, тениски, пъзели, вратовръзки и други. Производителят MAX Armour е един от най-иновативните в бранша и предлага решения гарантиращи високо качество. Системата ни работи съвместно с професионален мастилено-струен принтер Epson Stylos Photo 1400 с висока резолюция и 6 цвята.