Визитни картички

Визитките са най-важното нещо за всеки бизнесмен или бизнесдама. На всяка бизнес среща не посрещат само по ума или дрехите, а и  по визитката. Колкото и малка да е визитната картичка, тя трябва да остане в съзнанието на Вашия партньор, да се открои сред другите визитки, които той ще получи. Вярно е, че визитната картичка не рекламира нищо и някои ще си помислят, че не е нужно да се влага в оригинални визитки, но визитката говори за фирмата и човека, който я подава. Ние се придържаме към идеята, че всяка визитка трябва да е уникална и да допълва имиджа на поръчителя, ето защо разработваме отделен проект за всеки наш клиент.

Материалите, с които работим ни позволяват да сме ограничени само и единствено от въображението си.

  • Визитки от плексиглас – напълно прозрачна визитна картичка от плексиглас, данните върху нея могат да бъдат гравирани или напечатани. Твърдостта на материала и начина на изписване на данните, гарантира, че визитката Ви няма да бъде объркана.
  • Визитки от метал (алуминий) – метална или алуминиева плочка, данните Ви могат да бъдат гравирани или нанесени със ситопечат, предлагаме разнообразие от метални повърхности, придаващи различни визулани ефекти.
  • Визитки от ПВЦ – ефектна пвц плоскост със сребристо или златисто покритие, информацията се гравира като по този начин текста става черен, а фона златен /сребърен.
  • Визитки от Полипропилен – Още един начин за прозрачна визитна картичка. Полипропиленът е полупрозрачен материал, пропускащ светлина, гъвкав, устойчив на температурни разлики, късане и други физически въздействия.
  • Визитки от картон – подържаме голямо количество оригинални визитни картони – винаги ще намерим такъв, който да подхожда на имиджа Ви.

За конкретни цени на различните видове визитни картички, моля не се безпокойте да ни потърсите на електронният ни адрес или на посочените телефони.

За обикновени визитки на картон цена можете да откриете цена в каталога ни ТУК.