Папки

Папките вече не служат само за архивиране на информация. Съветваме Ви да си избиете от ума онези грозни неща от сив картон с още по-грозен надпис отгоре ПАПКА.

Папките отдавна имат и рекламен елемент. Когато отправяте предложение към партньор или клиент, не можете просто да му подадете хвърчащ лист хартия! Ето защо ще го поставите в папка. По този начин Вие ще придадете още по-голяма тежест на листа хартия, който е вътре и ще рекламирате индиректно – на Вашата папка ще има Вашето лого, контакти или Вашата реклама.

Ние ще Ви предложим папка, която да подхожда на фирмения имидж, а и на фирмените нужди:

  • Папка  с джоб тип ветрило – папка предназначена за малък брой листи, когато е затворена папката е тънка и компактна.
  • Папка с цяла щанца – тези папки са предназначени за по-голямо количество листи. Когато се сгънат те са дебели 0.5 см, за да могат да побират повече листи. Щанцата е форма, с чиято помощ папката ще бъде оформена след като бъде напечатана. Щанцата позволява свобода при формата на джоба на папката, така че той да бъде максимално функционален.
  • Папка с ластик – тези папки са предназначени да носят много листи и да ги пазят да не изпаднат. Хубавото на този вид папки е, че са направени от материал наподобяващ пластмаса и са устойчиви на заливане с кафе, на мачкане, на износване. При тези папки подходящо е да се постави малко информация – лого и контакти, но с едър шрифт.

За цени за папки, прегледайте нашият каталог ТУК и моля не се безпокойте да ни потърсите на посочените телефони или електронен адрес за повече информация.